site

Borderlands 3 adalah percuma untuk menuntut untuk minggu ini di Epic Games Store apabila Jualan Mega EGS bermula

Minggu ini menandakan permulaan Jualan Mega tahunan Epic Game Store, dan sebagai permulaan, Borderlands 3 hit Gearbox 2019 percuma untuk diambil sehingga 26 Mei. Selain Borderlands 3 percuma, banyak permainan (lebih 1500 tajuk), termasuk Far Cry 6, Ghostwire Tokyo, Tiny Tina’s Wonderlands, Red Dead Redemption 2, Dying Light dan banyak lagi turut dijual.

Borderlands 3 walaupun bukan permainan Borderlands terbaik, sekurang-kurangnya pada pendapat kami, masih ada di sana apabila ia berkaitan dengan penembak RPG. Ia juga merupakan permainan terpantas 2K Games, menjual lebih 5 juta unit dalam masa kurang seminggu. Ia telah menjual lebih 15 juta unit. Francais Borderlands jelas sesuatu yang orang mahukan lebih; malah Tiny Tina’s Wonderlands, yang juga kebetulan dijual semasa Jualan Mega Epic Games Store, mengatasi jangkaan 2K selepas ia dilancarkan Mac ini.

Dalam ulasan Borderlands 3 kami, kami menyebut bahawa cerita dan penulisan adalah unsur yang paling lemah, dengan kebanyakan watak yang tidak dapat diingati. Okey, unmemorable mungkin tidak adil, tetapi kami pastinya tidak dapat mengingati nama mana-mana watak baharu dari Borderlands 3. Namun, mengetepikan cerita, Borderlands 3 pastinya meningkatkan permainan beberapa peringkat dengan banyak peningkatan kualiti hidup dan BANYAK lagi senjata api. Ia mungkin salah satu perkara yang paling menarik tentang Borderlands; menunggu untuk melihat apa yang akan dibawa oleh pistol seterusnya – kaki? peluru memantul?? personaliti??? Perlu diingat bahawa terdapat beberapa DLC untuk permainan yang telah dikeluarkan sejak ia dilancarkan, tetapi apa yang anda peroleh secara percuma hanyalah versi standard.

Selain Borderlands 3, Epic merancang satu lagi hadiah permainan peti besi misteri untuk minggu depan, yang kemungkinan besar juga akan menjadi pemukul besar. Bagi Jualan Mega, lebih daripada 1500 permainan sedang dijual, selain itu, anda mendapat potongan 25% kupon secara automatik ditambahkan pada troli anda semasa membuat pembayaran. Anda mungkin masih mempunyai kupon daripada jualan EGS sebelumnya yang mungkin masih berkesan.

Tag:

kawasan sempadan 3
borderlands 3 ulasan
permainan borderlands 3
borderlands 3 percuma
borderlands 3 muat turun percuma
kedai permainan epik borderlands 3
sempadan 3 egs

Grafik HK

Togel Pulsa

Pengeluaran Singapura

Pengeluaran Sydney

Data Pengeluaran SDY