site

Call of Duty: Modern Warfare 2 Pratonton: A New Era

Call of Duty akan mengembalikan Musim Gugur ini dengan cita-cita yang lebih besar. Treler mendedahkan permainan dunia adalah buktinya. Infinity Ward mengusik mengenai jangkaan daripada kempen dan acara berbilang pemain. Walaupun kebanyakannya masih misteri dan hanya akan didedahkan apabila tarikh keluaran semakin hampir, kami telah mendapat beberapa input menarik daripada pembangun. Berikut ialah paparan ‘era baharu’ untuk Call of Duty.

Kempen yang diilhamkan dalam kehidupan sebenar

Call of Duty: Modern Warfare 2 berlangsung tiga tahun selepas peristiwa 2019 yang dibut semula Modern Warfare. Pasukan Petugas 141 yang ikonik akan kembali dan dibentuk sepenuhnya di bawah harga Kapten. Wajah serupa Simon “Ghost” Riley, Kyle “Gaz” Garrick, dan John “Soap” MacTavish akan kembali bersama watak baharu Kol. Alejandro Vargas. Ya, Hantu kembali!

2019 Modern Warfare mengambil beberapa langkah provokatif seperti dengan misi seperti Clean House. Kali ini pembangun telah mengatakan bahawa tumpuan mereka lebih kepada hiburan dan keseronokan. Walaupun kempen ini adalah untuk kekal fiksyen, peristiwa dalam permainan akan menjadi cerminan dunia di sekeliling kita. Janji kekal pada hakikat bahawa pemain dapat menikmati urutan senyap dan mengejar adrenalin.

Tumpuan juga adalah pada AI dan cara meningkatkan pergerakan askar, terutamanya semasa misi siluman atau pertempuran. Bahasa badan askar semasa memotong sudut atau ketika mereka cuba bertahan semasa pertempuran semuanya telah diambil kira.

Call of Duty: Modern Warfare II - World Gameplay Reveal Trailer

Berbilang pemain

Mod berbilang pemain 2019 telah dirombak untuk permainan 2022. Pasukan Deathmatch dan Dominasi ditambah dengan perang darat berskala besar semuanya akan kembali dalam Modern Warfare 2. Untuk menambah ini, Call of Duty menambah dua mod objektif berasaskan pusingan baharu yang dipanggil Hostage dan Kalah Mati.

Tebusan ialah mod 6v6 di mana pemain akan membentuk pasukan dan sama ada mempertahankan atau menyelamatkan dua tebusan pada peta. Kalah mati juga merupakan mod 6v6 di mana pasukan terakhir dengan beg wang tunai memenangi pusingan. Ia akan dimainkan sebagai siri terbaik daripada lima. Infinity Ward telah menyifatkan mod Kalah Mati sebagai ‘Gunfight meet core multiplayer.’ Pemain boleh dihidupkan semula untuk mengelakkan pemadaman dalam kedua-dua mod baharu.

Peta

Peta Perang Darat akan kekal dalam skala besar tetapi ia tidak akan menjadi lokasi berbilang pemain tradisional. Infinity Ward telah menjanjikan ‘peta pertempuran’ berasingan untuk mod berbilang pemain berskala besar. Beberapa lokasi Warzone 2 akan ditarik keluar dari peta yang lebih besar. Kebanyakan peta telah dikecilkan semula untuk menampung mod berbilang pemain 6v6.

Salah satu peta pertempuran Warzone 2 ialah Teluk Shariff yang menampilkan pelabuhan dengan banyak pilihan untuk berenang dan bot. Untuk mod 6v6, peta adalah unik. Para pemain boleh bertempur di muzium di Sepanyol, atau litar lumba Grand Prick di Asia. Peta menjadikan Modern Warfare ini berbeza daripada yang dikeluarkan pada 2019 memberikannya rasa segar.

Peralatan dan Kenderaan Baru

Infinity Ward sedang mencari untuk membuat pemain menyelidiki bidang ‘permainan baru.’ Ini pada asasnya bermakna lebih banyak penglibatan 1v1, senario pertempuran dalam air dan kenderaan dinaik taraf yang mengawal padang permainan.

Beberapa senjata baharu sedang diperkenalkan, beberapa daripadanya kelihatan telah mengambil inspirasi daripada permainan lain seperti Rainbow Six Siege. Peralatan Drill Charge berfungsi sama seperti kemahiran pengendali untuk Fuze dalam Rainbow Six Siege. Peranti itu melekat pada permukaan untuk menggerudi lubang dan melemparkan bom tangan untuk mengeluarkan musuh. Caj Gerudi boleh memusnahkan kenderaan musuh dan menembusi dinding dengan berkesan.

Call of Duty: Modern Warfare 2 sedang memperkenalkan sistem DDOS yang akan membantu pemain untuk melumpuhkan kenderaan musuh dengan bantuan nadi elektromagnet. Kenderaan EMPed boleh dimulakan semula dengan beberapa gesaan butang daripada hujung pengguna.

Naik taraf medan menyaksikan peningkatan besar dengan umpan Kembung. Ini akan membantu pengguna untuk menggunakan umpan kembung untuk mengelirukan musuh atau mencari pasukan musuh. Umpan kembung akan membentuk dirinya mengikut kawasan di mana ia digunakan, dengan nampaknya postur berenang jika dilakukan di dalam air.

Terdapat banyak peningkatan apabila ia datang untuk memerangi dalam air. Infinity Ward telah bekerja secara meluas untuk menyerap pertempuran air dalam permainan ini. Mekanik pertempuran di bawah air akan berbeza (seperti yang sepatutnya) memerlukan lebih banyak peluru untuk mendapatkan membunuh dan pergerakan peluru yang lebih perlahan. Fizik air yang mempengaruhi balistik akan menjadi penting. Pemain akhirnya boleh pergi untuk berenang dalam mod berbilang pemain dan animasi air akan menjadi realistik di seluruh peta yang diubah suai.

Call of Duty: Moder Warfare 2 juga akan meletakkan asas dan integrasi untuk Warzone 2. Permainan ini telah menjanjikan akses kepada Open Beta semasa Pra Pesanan!

Pengeluaran HK Hari Ini

Togel Sydney Hari Ini

Live Draw SGP

Data Sydney

Keluaran SDY Hari Ini