site

Call of Duty: Warzone Akan Datang ke Mudah Alih? Tangkapan Skrin Bocor Pamerkan Peta Baharu

Call of Duty: Warzone nampaknya akan datang ke mudah alih! Tajuk Battle Royale yang popular telah pun membuat gelombang pada kedua-dua konsol dan PC dan jika tangkapan skrin yang bocor boleh dipercayai, kita sepatutnya melihat permainan itu pada iOS dan Android tidak lama lagi. Malah, awal tahun ini kami melaporkan bahawa tajuk itu boleh menuju ke mudah alih. Tipster Tom Henderson menyatakan bahawa permainan itu mungkin akan datang ke telefon bimbit pada tahun 2022. Dia mendakwa bahawa penyenaraian untuk permainan itu dikesan pada pangkalan data PlaytestCloud. Walau bagaimanapun, PlaytestCloud mendakwa bahawa penyenaraian adalah berdasarkan andaian. Baru tahun lepas, Activision menyiarkan pembukaan kerja untuk Executive Produce untuk permainan yang diberi nama kod WZM. Ada spekulasi bahawa WZM mungkin merupakan singkatan untuk Warzone Mobile.

Call of Duty: Warzone boleh datang ke mudah alih tahun ini

Perihalan kerja berbunyi, “Sebagai Penerbit Eksekutif, Ciri anda akan memiliki pembingkaian produk dan pengalaman pemain FPS mudah alih AAA baharu dalam francais Call of Duty. Membangunkan dengan kerjasama berbilang lokasi studio Activision di seluruh dunia, pemimpin ini ialah komunikator dan peneraju pembangunan yang mahir yang boleh menentukan dan menuai elemen penting.”

Tetapi satu set tangkapan skrin baharu telah dibocorkan dan memberi kita pandangan pada pelbagai peta yang boleh ditemui pada versi mudah alih Warzone. Seperti yang dapat kita lihat daripada imej, nampaknya kita mungkin mendapat versi mudah alih peta Verdansk. Pemain PC dan konsol akan mengetahui peta dari masa mereka di dalamnya.

Call of Duty: Warzone pada masa ini terhad kepada PC dan konsol dan berkemungkinan Activision mungkin ingin memperkenalkan permainan percuma untuk dimainkan pada telefon bimbit. Ini akan membuka permainan kepada penonton baharu.

Pengeluaran Call of Duty: Warzone Mobile pada tahun 2022 juga masuk akal kerana salah satu pesaing terbesar siri Call of Duty, Battlefield, juga bersedia untuk memasuki telefon bimbit tahun depan.

Tentang saya: Seorang geek dan nerd di hati, saya suka buku komik, filem seram dan pergaduhan profesional. Ya, saya tahu betapa gila bunyinya.
Baca Lagi

Pengeluaran Hongkong

Grafik HK

Togel Sidney

Data Pengeluaran SGP

Data Sidney Hari Ini

Result Sydney