site

Hartanah hangat: lima rumah untuk dijual di Daerah Tasik

Rumah, Troutbeck, £1.85 juta

di mana Di Troutbeck, sebuah kampung kecil di timur laut Windermere. Ia adalah kira-kira 10 minit dengan kereta ke stesen kereta api Windermere, di penghujung Laluan The Lakes.

Apa Rumah tersenarai Gred-II tiga bilik tidur dengan kebun buah-buahan persendirian, bangsal dan kandang kuda yang berasingan serta pemandangan tebangan di sekelilingnya.

kenapa Bertapak sejak 1541, hartanah ini terkenal sebagai rumah tertua di kampung dan rumah Lakeland yang tulen.

WHO Hackney & Leigh


Rumah, Dacre, £2 juta

di mana Di Dacre, sebuah kampung di utara Ullswater. Ia adalah kira-kira 12 minit dengan kereta ke pusat wilayah Penrith, yang mempunyai stesen kereta api di laluan utama Pantai Barat,

Apa Hartanah tepi sungai ini terdiri daripada rumah berkembar empat bilik tidur yang baru dibina dan bekas rumah ladang lima bilik tidur. Ia menjangkau lebih daripada 25 ekar dan termasuk taman, bangunan luar dan tanah pertanian.

kenapa Perkampungan Dacre terletak di bahagian yang indah di Lake District dan merupakan rumah kepada istana Dacre abad ke-14.

WHO Hartanah Terbaik


sebuah rumah tiga bilik tidur yang dibina di menara batu

Rumah, Cockermouth, £550,000

di mana Dalam suasana luar bandar, kira-kira 5 minit pemanduan dari bandar Georgia Cockermouth di hujung barat Taman Negara Lake District.

Apa Sebuah rumah unik tiga bilik tidur yang dibina di dalam menara batu. Di luar terdapat halaman rumput dengan pokok buah-buahan yang matang, rumah musim panas dan kawasan teres.

kenapa Dikelilingi oleh padang terbuka dan hutan, harta tanah ini dicirikan oleh ciri zaman dahulu termasuk tingkap mullion batu, pintu kayu oak dan tangga lingkaran batu pasir.

WHO PFK


Rumah, Patterdale, £1.2j

di mana Di Lembah Deepdale di hujung selatan Ullswater, antara kampung Hartsop dan Patterdale. Ia mengambil masa setengah jam memandu ke bandar Penrith dan stesen kereta apinya di laluan utama Pantai Barat.

Apa Sebuah rumah tersenarai Gred-II tiga bilik tidur, dua bilik air dengan bangsal bersebelahan dan kotej dua bilik tidur berkembar dengan taman peribadi, semuanya terletak dalam setengah ekar tanah.

kenapa Tempat penginapan ini menikmati pemandangan panoramik landskap sekitarnya dan mempunyai akses segera ke tebangan antara Ullswater dan Brotherswater.

WHO Hackney & Leigh


© Steve Coulthard

Rumah, Threlkeld, £1.95 juta

di mana Di kampung Threlkeld, di luar A66 di utara Taman Negara Daerah Tasik. Ia hanya lebih 15 minit memandu ke stesen Penrith dalam trafik yang baik.

Apa Hartanah empat bilik tidur, tiga bilik mandi yang baru dibina direka untuk menggabungkan unsur bangunan tradisional Lakeland dengan ciri kontemporari. Ia mempunyai ruang tamu pelan terbuka di tingkat pertama, dua balkoni, kaca tiga kali ganda, teres taman yang ditinggikan dan garaj berasingan dengan tempat letak kenderaan tambahan di luar jalan.

kenapa Ia mempunyai pemandangan Blencathra, salah satu tebangan paling terkenal di Daerah Tasik.

WHO Hartanah Terbaik

Ketahui tentang cerita terbaharu kami dahulu — ikuti @FTProperty di Twitter atau @ft_houseandhome di Instagram

totobet.net sgp

pembukaan sydney

totobet sdy hari ini

keluaran hongkong malam

totobet hari ini