site

Hogwarts Legacy akhirnya nampaknya mempunyai tarikh keluaran yang pasti

Selepas menunggu kira-kira dua tahun, tarikh pelancaran untuk Hogwarts Legacy telah dijadualkan semula kepada 10 Februari 2023. Avalanche Software mendedahkan tarikh pelancaran pada pemegang Twitter rasminya. Permainan ini akan memukul PC, Xbox One, X/S, dan PlayStation 5/4 semasa pelancaran.

Hogwarts Legacy akhirnya datang tahun depan

Hogwarts Legacy akan dilancarkan pada 10 Februari 2023, untuk PlayStation 4/5, Xbox dan PC. Tarikh pelancaran untuk Nintendo Switch masih belum diputuskan dan akan didedahkan tidak lama lagi. “Pasukan kami teruja untuk anda bermain, tetapi kami memerlukan lebih banyak masa untuk memberikan anda pengalaman permainan terbaik”, membaca tweet dari pemegang Twitter Legacy Hogwarts. Kali pertama diumumkan bahawa permainan itu akan dilancarkan pada tahun 2020, yang telah ditangguhkan oleh Warner Bros dan dijadualkan semula untuk dilancarkan sekitar Krismas 2022, tetapi ia kini disemak semula kepada Februari 2023

Hogwarts Legacy ialah permainan aksi dunia terbuka di mana tugas anda adalah untuk menentukan watak anda, meneroka pelbagai tempat ajaib, belajar dan mantra, menemui binatang dan meneruskan perjalanan untuk menjadi ahli sihir yang anda telah ditakdirkan untuk menjadi. Ia adalah permainan pemain tunggal, dan tiada perkataan mengenai unsur berbilang pemain sama ada.

Selepas penangguhan yang lama, peminat teruja dan berharap permainan itu akan dilancarkan pada tarikh yang ditetapkan, kali ini.

HK Pools

Pengeluaran Hongkong

Togel HKG

Pengeluaran Sidney Hari Ini

Data Sydney