site

Kemas Kini Diablo Immortal Membawa Perubahan Kelas Dan Ciri Baharu Lain

Diablo Immortal akan membawa pilihan pertukaran kelas untuk pemain yang mencapai tahap 35. Ini bermakna mereka boleh menukar kelas mereka sekali setiap 7 hari. Kemas kini Diablo Immortal yang akan datang juga menambah 2 acara dalam permainan baharu, bos baharu yang mematikan dan acara masa terhad.

Perubahan Kelas abadi Diablo

Dengan pertukaran kelas, anda boleh memulakan semula sambil mengekalkan kebanyakan kemajuan anda sebelum ini. Mulakan dengan melawat brazier Shifting Flames di Westmarch untuk mengalami Sanctuary sebagai kelas yang berbeza.

Begini cara mekanisme Perubahan Kelas berfungsi

Seperti yang telah disebutkan, Perubahan Kelas akan tersedia untuk anda sebaik sahaja anda mencapai tahap 35.

Sebaik sahaja anda mempunyai keupayaan itu, anda boleh menukar kelas anda sekali setiap tujuh hari secara bebas.

Dan jika anda ingin bertukar kembali ke kelas sebelumnya, anda juga mempunyai pilihan sekali sahaja untuk melakukannya, tanpa tempoh menunggu tujuh hari. Walau bagaimanapun, pada masa ini, anda tidak boleh kerap menukar kelas.

Kali pertama anda menukar kelas, anda boleh menukar rupa watak anda, menerima tetapan semula penuh Pokok Paragon anda dan mendapatkan peralatan pemegang tempat. Ambil perhatian bahawa gear pemegang tempat akan mempunyai kedudukan sebagai gear terakhir yang anda lengkapkan.

Anda masih mempunyai akses kepada Clan, Warband dan gabungan kumpulan sosial lain yang akan dibawa. Sementara itu, mana-mana kosmetik yang dimiliki untuk kelas akan kekal pada kelas tersebut apabila anda menukarnya semula.

Cari selebihnya ciri dan butiran di sini.

Pengeluaran Hongkong

Togel Hongkong Hari Ini

Result Singapore

Result Sidney Hari Ini

Result Sidney