site

Panduan untuk Muat Turun Minecraft 1.9 Wild Update pada PlayStation, Xbox, PC, Android dan IOS

Minecraft 1.9 Wild Update, telah dikeluarkan dan kini tersedia untuk dimuat turun pada semua platform di seluruh dunia. Pengumuman untuk pelepasannya dibuat oleh pemegang Twitter rasmi permainan itu, bersama dengan treler. Dengan kemas kini ini, pemain dari seluruh dunia akan dapat menggunakan ciri baharu hanya dengan memuat turun dan memasang kemas kini.

Kemas Kini Liar Minecraft 1.9 hadir sepenuhnya dengan perubahan dan ciri yang telah ditunggu-tunggu oleh pemain. Satu tambahan itu ialah, empat kumpulan baru- Warden, katak, berudu, dan Allay. Bersama dengan dua bioma baharu- Deep Dark, dan Paya Bakau. Tujuan biom ini adalah untuk menjana susunan baru lumpur, sculk, dan Blok Bakau.

Dengan kemas kini, banyak kemajuan baharu, pesona, kesan status dan item baharu telah dikeluarkan.

Cara memuat turun Minecraft 1.9 Wild Update pada peranti anda:

Kemas kini kini tersedia untuk dimuat turun pada kedua-dua edisi Bedrock dan Java (semua peranti yang menyokongnya juga)

Kemas kini terkini permainan kotak pasir boleh dimuat turun dengan mudah oleh pemain hanya dengan mengemas kini permainan yang telah dipasang, melalui aplikasi kedai khusus atau melalui pelancar permainan rasmi edisi Java.

Pemain boleh mengikuti langkah yang diberikan di bawah untuk memuat turun kemas kini pada platform masing-masing:

PlayStation:

Pada PlayStation, jika pemain telah menetapkan kemas kini kepada automatik, konsol akan memuat turun kemas kini itu sendiri apabila disambungkan dengan Internet.

Walau bagaimanapun, jika anda tidak dapat mencari kemas kini dan ciri baharu, maka anda boleh pergi ke permainan dan klik pilihan , “Semak Kemas Kini”, konsol akan mencari kemas kini baharu dan akan memuat turun kemas kini terkini.

Xbox:

Mengemas kini permainan Sandbox pada Xbox agak mudah. Anda boleh pergi ke, “Apl dan Permainan Saya”, kemudian klik Minecraft, dan klik butang “Lagi pilihan”.

Senarai juntai bawah akan dibuka, dan dalam pilihan itu, “Urus permainan dan alat tambah” dan kemudian “Kemas kini” . Kemas kini Minecraft baharu sepatutnya tersedia di sana.

Android/IOS:

Pemain boleh mencari kemas kini dengan mudah jika mereka sudah memiliki permainan di gedung mainan Google untuk Android dan Apple Store untuk IOS, kerana pilihan kemas kini akan muncul secara automatik dan mereka akan dapat memuat turun Kemas Kini Liar Minecraft 2.9. Dan jika mereka tidak mempunyai permainan itu, maka mereka boleh mencari “Minecraft” dan memuat turunnya.

PC (Edisi Batuan Dasar):

Jika Microsoft Store ditetapkan untuk memuat turun kemas kini secara automatik, edisi Bedrock pada PC sudah pun dimuat turun. Jika ini tidak berlaku, maka pemain boleh pergi ke Apl Kedai dan pergi ke “Perpustakaan”, di sana pemain boleh mendapatkan kemas kini yang diingini.

Setelah apl selesai mencari semua kemas kini, pemain akan dapat melihat Kemas Kini Liar Minecraft 1.9 terkini juga.

PC (Edisi Java):

Pemain boleh membuka pelancar permainan rasmi dan memilih pilihan, “Keluaran Terkini”. Dari sana, pemain akan dapat melihat nombor versi kemas kini “1.9”, yang menunjukkan bahawa kemas kini baharu Minecrat tersedia. Pemain boleh menekan “main” dan pelancar akan memuat turun semua fail yang diperlukan.

Result HK

Data Result HK

Togel Singapore Hari Ini

SGP Hari Ini

Pengeluaran SDY Hari Ini

Keluaran Sydney