site

Panggilan untuk penyertaan: Perekrut Utama UK 2024

The Financial Times dan rakan penyelidikannya, Statista, sedang melancarkan projek ranking baharu untuk membantu perniagaan mengenal pasti firma pengambilan terbaik dalam sektor mereka.

Hari ini, 47 peratus perniagaan Britain menyumber luar sebahagian atau semua pengambilan kakitangan mereka kepada agensi dan firma pencarian, menurut Laporan Perancangan Sumber dan Bakat terkini daripada Institut Personel dan Pembangunan Bertauliah. Tetapi, dengan Pejabat Statistik Kebangsaan melaporkan 1.12 juta kekosongan kerja di UK bulan lepas – dan pasaran buruh yang ketat ini mendorong inflasi gaji sektor swasta sehingga 7 peratus – menggunakan perekrut yang paling berkesan telah menjadi keutamaan bagi ramai orang.

Oleh itu, kedudukan Perekrut Utama UK 2024 kami akan menggunakan cadangan daripada mengambil pengurus, calon pekerjaan dan agensi perjawatan sendiri, untuk menyenarai pendek firma yang dinilai tertinggi dalam industri yang berbeza.

Jika anda seorang ahli jabatan sumber manusia di majikan yang berpangkalan di UK, atau pengurus yang bertanggungjawab untuk pengambilan pekerja, atau jika anda bekerja untuk perekrutan atau firma carian eksekutif, atau jika anda telah berhubung dengan perekrut sebagai calon, sila klik di sini untuk mendaftar untuk tinjauan kami.

Anda juga boleh menjemput rakan sekerja, rakan sebaya dan pelanggan anda untuk mengambil bahagian dalam tinjauan — selepas anda mendaftar, anda akan dihantar pautan ke soal selidik tinjauan di mana anda juga boleh memasukkan butiran hubungan mereka.

Kedudukan terakhir kami akan diterbitkan pada 3 November 2023 dalam laporan khas FT, dengan akhbar dan dalam talian di ft.com. Di samping penyenaraian sektor, wartawan FT akan memberikan ulasan tentang profesion pengambilan dan cabaran perniagaan yang ia bantu hadapi.

singapore result

pengeluaran hari ini sdy

totobet sedney

hongkong totobet

togel malam ini