site

Pembunuhan Di Castle Nathria—Perluasan Kedua Hearthstone Untuk Tahun Hydra—Kini Bersiaran langsung

Permainan sedang berlangsung! Blizzard Entertainment telah mengumumkan bahawa pengembangan terbaru Hearthstone, Murder at Castle Nathria, kini disiarkan secara langsung. Pemain akan terlibat dalam misteri keruh Sire Denathrius yang malang, yang dibunuh di majlis makan malamnya sendiri!

Dapatkan kaca pembesar dan topi rusa kerana Pembunuhan di Castle Nathria memperkenalkan 135 kad baharu termasuk Legendary Suspects, jenis kad Lokasi baharu dan Kata Kunci baharu: Infuse.

Lokasi ialah jenis kad serba baharu dan akan ditambahkan secara kekal pada Hearthstone dengan pembesaran Pembunuhan di Castle Nathria. Ia adalah tambahan yang menarik pada papan anda, yang boleh diaktifkan dengan kos Ketahanan dan mempunyai Cooldown satu pusingan antara pengaktifan. Jenis kad baharu ini menggunakan slot pada papan anda, tetapi musuh tidak boleh berinteraksi dengan lokasi anda melainkan kad menyatakan sebaliknya secara khusus. Setiap kelas mempunyai Lokasi dalam Pembunuhan di Castle Nathria yang mewakili potensi kejadian jenayah—atau alibi.

Anima berada di sini untuk menyemai permainan anda. Kad dengan kata kunci ini akan diminum dalam anima yang memabukkan yang diserahkan setiap kali minion yang mesra mati dan bermutasi menjadi versi yang lebih hebat bagi diri mereka sendiri. Pegang kad ini di tangan anda sehingga ia diselitkan—transformasi akan ditandakan dengan karya seni baharu.

Pembunuhan sentiasa menyusahkan perniagaan, dan tiada misteri akan lengkap tanpa motif yang mencurigakan. Kesemua sepuluh kelas akan mempunyai minion Lagenda yang hadir pada masa perbuatan jahat itu, dan semua orang adalah suspek!

Kit akhbar pengembangan ini, yang merangkumi kesemua 135 kad, boleh didapati di sini: https://blizzard.gamespress.com/Hearthstone-Murder-at-Castle-Nathria-Press-Kit

Keluaran HK Hari Ini

Hongkong Pools

Togel SDY

SGP Hari Ini

Keluaran Sydney

Pengeluaran SDY