toto

Pengalaman Koktel Bertemakan ‘Alice in Wonderland’ Menjejak ke Las Vegas

Pengalaman koktel pop timbul yang dipanggil “The Alice” akan membawa Las Vegas ke lubang arnab dari 28 September hingga 27 November, menurut laman Toto macau web Hidden Media Network penganjur. Lokasi itu ditandakan sebagai “rahsia” buat masa ini kerana, sudah tentu, ia adalah.

Pengalaman koktel khemah ‘The Alice’ menjanjikan Las Vegas perjalanan yang dibasahi minuman keras ke dalam lubang arnab.
Pengalaman koktel khemah ‘The Alice’, yang dilihat di atas, menjanjikan Las Vegas perjalanan yang dibasahi minuman keras ke dalam lubang arnab pada musim gugur ini. (Imej: Rangkaian Media Tersembunyi)
Berdasarkan novel kanak-kanak klasik oleh Lewis Carroll, “The Alice” digambarkan oleh laman web Hidden sebagai “jamuan teh untuk menamatkan semua pesta teh” selama 90 minit yang direka untuk membawa tetamu ke realiti alternatif haiwan bercakap dan cendawan ajaib.

Aktiviti di dalam khemah gergasinya, menurut laman web itu, akan termasuk mencipta dan mengambil sampel dua koktel Wonderland yang dipesan lebih dahulu di bawah pengawasan The Mad Hatter, menyelesaikan teka-teki dan cabaran “sama seperti Alice,” melukis bunga ros merah, menikmati kuki “makan saya” , “dan banyak lagi.”

Hidden Media, yang menggambarkan dirinya sebagai “pasaran untuk semua pengalaman langsung dan maya yang paling menarik di bandar anda,” berpangkalan di Australia, di mana ia telah menubuhkan tiga rumah tetap untuk “The Alice”: di Sydney, Melbourne dan Brisbane. Di Amerika, “The Alice” sebelum ini pernah melawat Los Angeles, San Francisco, Boston, Charlotte, Minneapolis, Cincinnati, Milwaukee, Pittsburgh, Seattle dan Vancouver.

Tidak Semuanya Seperti Yang Disangkakan
Laman web Hidden menawarkan ulasan yang menggalakkan daripada pelawat Holly C. dan Lauren W., yang ulasannya mendakwa: “Masa yang menyeronokkan, kakitangannya kelakar dan tidak pernah mematahkan perwatakan. Koktelnya lazat dan permainannya hebat.”

Walau bagaimanapun, artikel September 2021 dalam Pittsburgh City Paper menyatakan bahawa “The Alice” menghasilkan beberapa aduan semasa menetap di sana.

Beberapa bekas tetamu mendakwa bahawa acara tidak mengikut protokol keselamatan COVID-19, menjejalkan 25 orang tanpa topeng di kawasan yang terlalu dekat dengan jarak sosial. Yang lain mengadu bahawa pertunjukan itu menyebabkan pemegang tiket tanpa lokasi sehingga sehari sebelum acara itu.

Tersandung Las Vegas
Walaupun bebas permainan, pengalaman realiti alternatif yang mengasyikkan ini telah bermain dengan baik di Las Vegas. Itu sejak zon hiburan besar-besaran Area 15 dibuka berhampiran Las Vegas Strip pada September 2020.

Di dalam kawasan yang kelihatan seperti gudang biasa, alam semesta trippy mendedahkan diri mereka, ketika pengguna mengembara melalui Area 15 Wink World, Museum Fiasco, dan Lost Spirits, sebuah kilang penyulingan taman Result SDY hiburan seperti mimpi yang diterangkan oleh majalah Wired sebagai “Disneyland untuk minuman keras.”

Tarikan utama Kawasan 15, bagaimanapun, adalah pengalaman mencipta artis kolektif Meow Wolf yang berpangkalan di New Mexico. Omega Mart membawa tetamu melalui apa yang kelihatan seperti pasar raya. Kemudian, melalui pintu penyejuk minuman, mereka melalui beberapa situasi seperti Narnia yang melengkung, ketika garis zip mengelilingi atas.

Tapak web Hidden mengiklankan beberapa pengalaman bar pop timbul Las Vegas pada masa hadapan, termasuk “Pengalaman Koktel Kecantikan dan Pengeluaran SGP Binatang” dari 31 Ogos 2022 hingga 1 Januari 2023, dan “Wizard’s Brunch” bertemakan ahli sihir dari 1 Sept. , 2022, hingga 30 April 2023.

Tiket untuk “The Alice” adalah $47 melalui explorehidden.com. Versi siang hari tanpa alkohol bagi semua peringkat umur akan ditawarkan sepanjang ia dijalankan.