site

Pengembangan Alyx Separuh Hayat Diumumkan, Boleh Keluarkan S3 2022

Jika anda telah bermain Half-Life Alyx, anda akan tahu bahawa ia adalah pengalaman VR yang sebenar, direka dari bawah untuk benar-benar menggunakan Indeks Injap. Ia merupakan pameran set kepala serta set kempen mendalam dalam alam Separuh Hayat. Permainan ini dipuji oleh pengkritik dan peminat, memuji kualiti mengasyikkan dan helah VR novel. Permainan ini dilihat sebagai salah satu pengalaman VR terbaik di luar sana, sehinggakan kami tidak mendapat pengembangan baharu yang dipanggil Half-Life Alyx: Levitation. Permainan asal membolehkan anda bermain sebagai Alyx Vance dalam tempoh masa antara Half-Life dan Half-Life 2; kira-kira lima tahun sebelum Half-Life 2. The Combine ada di mana-mana di City 17 dan Alyx menghabiskan sebahagian besar masanya mengawasi pasukan mereka. Malah, Combine sedang sibuk membina monolit besar-besaran di tengah-tengah bandar yang kebetulan menjadi minat utama Alyx.

Pengembangan Alyx Half-Life akan datang tidak lama lagi?

Dibangunkan oleh pengubah FMPONE dan Corey Lando, mod itu telah didedahkan di Pameran Permainan PC dengan 7 minit permainan dari binaan terakhir. Pasukan ini mendapat bantuan sekumpulan pengubahsuai lain, pelakon suara dan banyak lagi semasa menghasilkan permainan. Permainan asal bergantung pada banyak penyelesaian teka-teki yang dibumbui dengan situasi pertempuran dari semasa ke semasa. Menggunakan tangan anda untuk memanipulasi elemen pelbagai teka-teki adalah tempat anda mengalami kebanyakan keseronokan. Pertempuran datang pada saat yang dekat. Jika permainan video biasa boleh membuatkan anda berempati dengan emosi yang dirasai oleh protagonis maka Half-Life: Alyx sebenarnya membuatkan anda mengalaminya. Kami juga memberikan permainan 9 daripada 10 dalam ulasan SKOAR rasmi kami. Anda boleh menyemaknya di sini.

Kami berharap mod itu mempunyai perhatian yang sama terhadap perincian seperti permainan asal tetapi jika video permainan adalah sesuatu yang perlu dilalui, kami sepatutnya mendapat sekuel yang kompeten untuk Half-Life Alyx nanti pada tahun 2022.

HK Pools

Togel HK

Result SDY Hari Ini

Data Keluaran SDY