site

Permainan Strategi Masa Nyata Minecraft Baharu Dijangka Akan Diusahakan

Kemas kini: Microsoft telah mengumumkan secara rasmi permainan Minecradt RTS yang akan dipanggil Minecraft Legends. ia akan tersedia pada konsol, PC dan awan. Ia dijangka dikeluarkan pada 2023.

Minecraft dilaporkan mempunyai permainan baharu dalam kerja-kerja, dan kali ini ia akan menjadi tajuk strategi masa nyata. Maklumat ini diperoleh daripada Jeff Gerstmann yang bercakap tentang permainan Minecraft yang akan datang ini di saluran Twitchnya. Menurut Gerstmann, permainan itu dalam ujian pada masa ini, dan ia meletakkan pemain mengawal watak utama yang boleh memberi arahan kepada watak lain untuk menentang musuh Minecraft.

Dia menjelaskan: “Daripada penerangan asas, dan saya dapat melihat beberapa tangkapan skrinnya, ia kelihatan seperti permainan strategi masa nyata – sejenis RTS. Tetapi perbezaannya ialah anda mengawal unit Steve-esque pada padang dan memesan unit anda dalam paparan orang ketiga. Dan anda akan menentang Piglins dan ia akan mempunyai cerita dan adegan potong dan semua perkara lain ini.” Gerstmann seterusnya menambah bahawa dia fikir permainan baharu ini boleh ditunjukkan dalam beberapa minggu akan datang — walaupun sebaik sahaja persidangan Microsoft dan Bethesda akan datang.

“Saya tidak tahu sama ada ini adalah sesuatu yang akan diumumkan pada acara Microsoft tetapi terdapat spin-off Microsoft baharu dalam kerja-kerja… Microsoft nampaknya sedang mengujinya dan meletakkannya di bawah nama kod. Dari penerangan asas, dan saya dapat melihat beberapa tangkapan skrinnya, ia kelihatan seperti permainan strategi masa nyata – sejenis RTS. Tetapi perbezaannya ialah anda mengawal unit Steve-esque di lapangan dan memesan unit anda sekeliling dalam pandangan orang ketiga. Dan anda akan menentang Piglins dan ia akan mempunyai cerita dan adegan potong dan semua perkara lain ini.”

Bagaimanapun, Gerstmann tidak memperincikan studio mana yang sedang mengusahakan projek itu. Menariknya, ini adalah spin-off Minecraft pertama dari Microsoft. Minecraft Dungeons terus menjadi salah satu tajuk yang paling popular.

Bagi berita lain, ulasan, cerita ciri, panduan membeli dan segala-galanya yang berkaitan dengan teknologi, teruskan membaca Digit.in.

Data HK Hari Ini

Hongkong Prize

Togel SDY

Totobet SGP

Data Sidney Hari Ini

Data Sidney