site

Peta Call Of Duty Modern Warfare 2 Didedahkan Dalam Kebocoran Baharu

Call of Duty Modern Warfare 2 ditetapkan untuk melihat siang pada 28 Oktober 2022. Tetapi sebelum itu, kini kami mempunyai idea tentang apa yang ada pada permainan itu dari segi peta dan mekanik pergerakan. Ia dikatakan akan meneruskan misi rahsia oleh Pasukan Petugas 141. Anda boleh bermain di beberapa lokasi baharu seperti yang didedahkan oleh kebocoran COD baru-baru ini oleh pengguna Twitter @RealiityUK. Menurut sumber ini, petikan peta ditemui dalam fail permainan Warzone Mobile. Walau bagaimanapun, sejak kebocoran itu, akaun itu telah diharamkan. Namun, imej dan butirannya ada di sini. Biasa, mari kita lihat.

Peta Call Of Duty Modern Warfare 2

Call Of Duty Modern Warfare 2

Grand Prix: Sebuah trek perlumbaan Formula 1 dengan pertempuran jarak dekat jarak pertengahan di tanah terbuka/ trek dan kawasan dekat yang kompleks dalam galeri.

Medan minyak: Zon sniping dengan kawasan terbuka di antara tangki minyak.

Muzium: pertempuran dalaman yang pantas dan dekat dalam muzium.

SOBA menggunakan seni bina Timur Tengah dengan halaman tengah dan sesiapa sahaja yang pergi ke sana boleh menjadi sasaran.

Selain peta, kita juga dapat mengetahui tentang mekanik pergerakan baru seperti kebolehan berenang, menembak di bawah air dengan senjata sekunder, menggantung dari tebing dan tangga, secara senyap-senyap menghadapi lawan dengan senjata sekunder seperti pistol, itik di atas tanah, dan berlindung apabila ditembak.

Kami boleh mendapatkan lebih banyak butiran menarik tentang permainan itu apabila kami semakin hampir dengan pelancaran. Jadi nantikan.

Bagi berita lain, ulasan, cerita ciri, panduan membeli dan segala-galanya yang berkaitan dengan teknologi, teruskan membaca Digit.in.

Tag:

Peta Call Of Duty Modern Warfare 2
Call Of Duty Modern Warfare 2 bocor
Call Of Duty Modern Warfare 2

Data HK Hari Ini

Hongkong Pools

Togel Sidney

Nomor Keluar SGP

Keluaran Sydney

Pengeluaran SDY Hari Ini