site

Sony PlayStation VR2 Disahkan Menampilkan Pandangan Telus, Kawasan Main Tersuai, Dan Banyak Lagi

Sony telah mendedahkan ciri PlayStation VR2 UX. Ini termasuk Lihat-Melalui, Kawasan Main Tersuai, pilihan untuk menyiarkan diri sendiri dan dua mod visual iaitu. VR dan Sinematik. Pengumuman ini datang sebulan atau lebih selepas syarikat itu mendedahkan senarai permainan yang disokong olehnya. Kami juga mempunyai idea yang baik tentang reka bentuk PS VR2. Satu-satunya perkara yang kebanyakan peminat PlayStation mesti ingin tahu ialah harganya. Malangnya, itu belum ada di sini. Walau apa pun, mari kita mendedahkan butiran yang telah didedahkan pada hari lain.

Sony PlayStation VR2: Lihat Melalui

Dengan bantuan kamera terbenam, anda boleh melihat pengawal PS VR2 Sense tanpa menanggalkan set kepala. Untuk mengawal ini, anda hanya perlu mengklik butang fungsi pada set kepala, atau ketik pada Kad di Pusat Kawalan.

Satu lagi kes penggunaan Kad Pusat Kawalan ini ialah ia memaparkan tetapan PS VR2 lain seperti pilihan untuk melaraskan kawasan permainan.

Harap maklum bahawa tiada pilihan rakaman di sini.

Sony PlayStation VR2: Siarkan Diri Sendiri Semasa Bermain

Sony PS VR2

Anda boleh menyiarkan persekitaran anda dan pergerakan anda sendiri semasa bermain dengan PS VR2. Untuk membuat ini berlaku, anda perlu memasangkan Kamera HD PS5 ke konsol.

Sony PlayStation VR2: Kawasan Main Tersuai

Seperti yang telah disebutkan, anda boleh menyesuaikan kawasan permainan menggunakan kamera terbenam dan pengawal PS VR2. Dengan kamera, anda mengimbas bilik dan dengan pengawal, anda mengembangkan dan menolak perimeter jika perlu. Jadi, semasa bermain jika anda akan melintasi sempadan, anda akan dimaklumkan. Jangan risau kerana anda boleh mengembangkan dan menyesuaikan sempadan dalam tetapan.

Sony PlayStation VR2: Mod VR dan Mod Sinematik

Inilah yang dibenarkan oleh dua mod tontonan:

Mod VR: Main dalam persekitaran maya 360 darjah yang dipaparkan dalam format video HDR 4000 x 2040 (2000 x 2040 setiap mata) dengan kadar bingkai 90Hz/120Hz.

Mod Sinematik: Anda akan dapat melihat sistem PS5 dan UI dan semua kandungan permainan dan media bukan VR pada skrin pawagam maya. Main semula akan dalam format video HDR 1920×1080 dengan 24/60Hz dan juga kadar bingkai 120Hz.

Bagi berita lain, ulasan, cerita ciri, panduan membeli dan segala-galanya yang berkaitan dengan teknologi, teruskan membaca Digit.in.

Totobet HK

Data Result HK

Togel Pulsa

Keluaran Singapura

Pengeluaran SDY Hari Ini

Pengeluaran SDY Hari Ini