toto

Teknologi Markor kanggo Distribusi Judhul Relax Gaming

Aliansi kasebut bakal ngidini dhaptar konten Relax Gaming sing darmabakti karo jaringan operator kasino online sing akeh Markor, kalebu judhul teken studio, yaiku Temple Tumble, lan Money Train.

Mbangun Portofolio Game sing Sarwa
Markor Technology wis duwe perpustakaan game sing apik sing nduweni luwih Toto HK saka 5.000 game online kanggo operator partner lan pemain sing bisa dijelajahi. Gawan Relax bakal menehi platform dorongan tambahan lan mbantu operator ngakses konten sing mesthi disenengi para pemain.

Ngomentari kabar iki ing siaran pers sing dituduhake karo wakil media, CEO Markor Technology Melissa Summerfield ujar manawa perusahaane wis nggawe reputasi minangka salah sawijining pimpinan industri ing konten lan layanan agregasi. Partnering karo sawetara saka jeneng paling gedhe ing iGaming temtunipun pembangunan positif. Summerfield nambahake:

Kanthi nggawa merek kanthi reputasi global lan stature Relax Gaming, kita bakal bisa nawakake macem-macem judhul sing paling apik kanggo mitra kasino online lan kita ngarep-arep krungu umpan balik saka para pemain sawise padha. njupuk sawetara iki game anyar gedhe kanggo muter .

CEO Markor Technology Melissa Summerfield
Relax Gaming minangka bagean saka pangembang lan panyedhiya layanan Slot Demo agregasi sing padha. Ngomentari babagan hubungan paling anyar iki, Relax Gaming CCO Nadiya Attard ujar manawa perusahaan kasebut seneng banget bisa gabung karo Markor lan memuji sukses sing diraih perusahaan ing layanan agregasi, sanajan dadi pasar sing cukup anyar. Attard nambahake:

Kanthi akuisisi anyar Markor babagan pirang-pirang lisensi, uga persetujuan peraturan kanggo nggarap operator Spanyol, kita ngarep-arep judhul sing unggul bakal dadi pembalap utama kanggo ngembangake merek kasebut.

Ngaso Gaming CCO Nadiya Attard
Markor Technology wis duwe lisensi saka sawetara yuridiksi lan bisa nyedhiyani layanan lan isi ing Inggris, Malta, lan Gibraltar, lan bubar nampa lisensi saka Keluaran SDY Dirección General de Ordenación del Juego, regulator gambling Spanyol. Apike, Relax Gaming minangka platform agregasi utama sing wis nglumpukake ewu game kanggo disebarake karo jaringan operator dhewe.

Ora mung iku, nanging perusahaan dhewe wis makarya kanthi aktif nyurung produk ing omah dhewe kanthi platform agregasi liyane. Kabeh iki nyoroti pentinge ngowahi solusi agregasi kanggo mbantu nyuda biaya integrasi lan peluncuran lan ningkatake kesadaran kanggo produk individu.