site

Xbox Cloud Gaming untuk Memanjangkan Perkhidmatan Penstriman Melangkaui Pas Permainan

Perkhidmatan penstriman Xbox adalah terhad kepada tajuk yang ditawarkan dengan Game Pass. Xbox Cloud Gaming sedang mencari untuk mengubah senario itu, akhir tahun ini apabila mereka membenarkan pengguna menstrim tajuk pilihan yang mereka miliki.

Tarikh tepat untuk perkara yang sama masih belum diumumkan, tetapi Xbox telah berjanji bahawa ahli Game Pass Ultimate akan dapat memilih strim tajuk tertentu yang mereka miliki, walaupun tajuk yang sama bukan sebahagian daripada Game Pass. Xbox belum lagi menyebut tajuk perkhidmatan ini akan diperluaskan dan ia juga tidak mengatakan apa-apa tentang niat, jika ada, untuk menjadikan semua permainan boleh dimainkan melalui penstriman. Perkhidmatan ini akan terhad kepada pelanggan Game Pass Ultimate sahaja, dan bukan kepada peringkat pelanggan yang lain.

Penstriman adalah Masa Depan

Terdapat lonjakan permintaan untuk membolehkan penstriman melebihi Pas Permainan. Dalam taklimat untuk CVP media Pengalaman & Platform Permainan, Ashley McKissick berkata, “Pemain tidak segan silu dengan maklum balas mereka, yang sangat hebat. Jadi salah satu perkara yang mereka beritahu kami, ia seperti, ‘Hei, kami akan suka untuk dapat menstrim permainan yang kami miliki walaupun mereka tiada dalam katalog Game Pass.’

“Jadi pada akhir tahun ini jika anda ahli Xbox Game Pass Ultimate, anda akan dapat menstrim daripada permainan awan yang anda beli dan juga permainan yang anda sudah miliki selagi ia didayakan awan dalam katalog.”

Perkhidmatan penstriman Xbox telah mendapat momentum untuk masa yang lama sekarang. Perkhidmatan ujian yang bermula kecil dengan xCloud ialah Perkhidmatan Xbox Cloud Gaming hari ini. Perkhidmatan Permainan Awan Xbox juga sedang mengusahakan tongkat penstriman, dengan niat untuk membawa perkhidmatan penstriman ke TV.

Xbox sedang mengembangkan perkhidmatan penstrimannya, mengingati masa depan.

Keluaran HK Hari Ini

Grafik HK

Togel Singapore Hari Ini

Data SGP

Keluaran Sydney

Data Result SDY